Barevný týden na chalupě-instrukce pro účastníky

12.05.2010 22:35

 

Tábor od 2.7 do 10.7. na mé chalupě ve Stráži nad Nežárkou

Objekt je přímo u řeky za městem a v blízkosti lesa.WC suché,voda pitná ,teplá jen když si ji ohřejete.Dvě ložnice ,kuchyňka a obývák s rozkládacím gaučem.Objekt je možno vytopit .Topení na pevné palivo,lokální.U chalupy je menší zahrada s ohništěm.

Pojedeme vlakem s několika přestupy a autobusem. Všichni budou mít pouze batoh na záda!!! Do batohu jen to co potřebujete-tj. hygienické potřeby,spací pytel,osobní prádlo a šaty.Vše spíše terénní.Pláštěnku,tužku,zápisník,KPZ.

Kapesné asi 200 Kč stačí.Dobré boty na pochody a boty na přezutí.

Program tábora je hvězdicový.Tj.spíme na chalupě ,ale jinak jsme stále někde v luftě. Výlety do okolí budeme absolvovat pěšky-zámek ve Stráži a na Jemčině,výpravy do lesa.Dále je naplánován výlet do Třeboně a do Kamenice nad Lipou.

Tábor je skautského typu tedy pletí jak si kdo ustele tak si lehne a co si uvaříme to si také sníme. Všichni se tedy svojí prací podílejí na chodu tábora.

Cena 1500 Kč pro členy ostatní 1800Kč

Je nutno se přihlásit a zaplatit do 25.6.2010 u Jiráskové Marcely.Schůzka rodičů Při oslavě našich narozenin Tj.25.6, na oddílové zahradě od 17.00 hod

—————

Zpět